På tide med matro – et initiativ fra Mills

Hver dag får vi kostholdsråd og tips slengt i fleisen fra reklamesnutter på TV, forsiden på nettavisen eller bekjente i omgangskretsen. Dette skaper forvirring. For hva er egentlig sant, og hvem skal vi høre på?

Matro er et initiativ fra Mills i samarbeid med Villa Sult – institutt for spiseforstyrrelser, der de sammen ønsker å involvere dem som mener at kostholdshysteriet har gått for langt. De ønsker å få bort det kompliserte forholdet mange har fått til mat.

Mills skriver på sine nettsider: “Vi tror det folk trenger akkurat nå, er ro. Matro. Vi ønsker å sette kostholdshysteriet på dagsorden, for å bidra til at folk får tilbake et sunnere og mindre komplisert forhold til mat.”

Jeg er enig med Mills. La oss få tilbake matroen.

Klikk her for å lese mer om Mills kampanje!

Svare på dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s