Lønner det seg å ta snarveier når det gjelder kosthold og trening?

Vi mennesker er ganske late, og finner stadig opp nye oppfinnelser for å gjøre hverdagen enklere. Rulletrapper, elektriske visper og robotstøvsugere er kun noen av flere ting som er funnet opp basert på menneskers latskap. Vi elsker å spare tid, og slippe å gjøre ting selv. Skal vi fra A til B tar vi selvfølgelig en snarvei, om det finnes en.

Når det kommer til kosthold og trening finnes ingen snarveier. Eller jo, det finnes en rekke tilbud på markedet. Det finnes vektreduksjonsprodukter, produkter som skal øke forbrenningen og ikke minst treningsapparater som gjør treningen for deg. Men lønner det seg å ta disse snarveiene?

Magemuskelbelte
Magemuskelbelte. Bilde lånt fra enklereliv.no

Grunnen til at denne typen produkter finnes på markedet og det til stadighet dukker opp nye, er at folk tror det fungerer og kjøper det. Dessverre er det få produkter som kan vise til gode forskningsresultater. Hadde produktene vært så gode som reklamene lover ville vi ikke hatt problemer med overvekt og fedme. Produktene hadde blitt anbefalt av leger og helsepersonell, samt gitt ut til dem som virkelig sliter med vekta.

Man føler gjerne man har prøvd alt, og er på vei til å gi opp. Når det da kommer en reklame på tv som lover at på 6 uker kan du gå ned hele 10 kg, skjønner jeg at mange blir gira. Men tenk deg om en ekstra gang før du hiver deg over telefonen for å bestille. Ønsker du å støtte denne bransjen? En bransje som lurer penger fra mennesker i en sårbar situasjon.

.Chili Forte
Bilde lånt fra Chili Fortes facebookside

Det å spise sunn og variert kost, samt holde seg i form ved hjelp av trening vil gi en større og mer langvarig effekt. Det vil i tillegg være bedre for lommeboka.

Svare på dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s