Bikinikroppen 2015

Sommeren er nær og bikinien gir klarsignal fra nederste skuff i kommoden, men er du klar? Flere sitter nok med en klump i magen for de kommende månedene. «Hvordan vil jeg se ut i bikinien denne sommeren? Har ikke fått trent like mye som jeg hadde tenkt.»

Treningspresset er på topp to ganger i løpet av året. I januar etter all julematen er spist og i månedsskiftet mai/juni når sommerkjole og bikini snart skal på. Det er jo supert at folk ønsker å trene og spise sunt, men for hva? For å se bra ut for andre på stranda?

Vi har bare en kropp og den bør vi ta vare på hele året, ikke bare ukene før sommeren starter. Sunnhet og trening er viktig for en god helse og dette bør være hovedgrunnen til at man ønsker å legge om livsstilen.

En strammere kropp kan selvfølgelig være en fin motivasjon, men gjør det da for din egen del.

biknibody
Bilde fra Google

Vær fornøyd med den kroppen du har, og ta på bikinien.
Og vips. Du har en bikinikropp!

En kommentar om “Bikinikroppen 2015

Svare på dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s