Bli med å dyrk dine egne grønnsaker!

Da var det på tide med et nytt innlegg her på bloggen. Bloggen har stått litt stille grunnet jobbing, og den siste tiden, flytting. Nå er jeg lokalisert i Kristiansand, så om noen på Sørlandet trenger litt veiledning er det bare å ta kontakt!

Med det nye huset vårt i Kristiansand fulgte det godt med uteplass, hage og blomsterbed. Perfekt for meg og mine lite grønne fingre (kaktusene mine dør). Nå har jeg satt igang en del prosjekter der jeg har sådd litt spiselige vekster.

Sandkassa er fylt opp med jord, poteter og jordbærplanter, mens på kjøkkenbenken står både tomatplanter, paprika og agurk. Hva er vel bedre enn å kunne gå ut i hagen å plukke sine egne grønnsaker?

img_1169

Så nå gjenstår det bare å se om jeg klarer å holde disse små spirene i live.

Svare på dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s