Optimal Livsstil er 1 år

Et år er gått siden jeg publiserte bloggen min for første gang, og antall visninger gikk over all forventning. Det har gått litt i stå den siste tiden, men jeg er på vei tilbake.

Jeg ønsker å komme med gode råd, oppskrifter og motiverende innlegg, og blir veldig glad om jeg får noen innspill. Lurer du på noe eller er det ting du ønsker å lære mer om? Legg igjen en kommentar eller send meg en mail.

Bursdagen til mitt lille barn (bloggen) ble feiret med deilig grillmat i det flotte sommerværet.

Svinefilét – asparges – potetbåter – cherrytomater og fetaost

Asparges penslet med pepper og hvitløk eller surret i spekeskinke passer til det meste. Ellers kan jeg virkelig anbefale en blanding av cherrytomater og fetaost. Et friskt og kjølig tilbehør til varm og krydret mat.

Håper alle koser seg i det deilige sommerværet som nå har kommet!

Svare på dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s