En uke med Fjordland ferdigmat – enkelt og billig, men kan det erstatte hjemmelaget middag fra bunnen av?

Denne uka holder vi på å fornye kjøkkenet vårt, og vi har fjerna både komfyr og platetopp. Derfor har vi valgt å løse eventuelle middagsproblemer ved å kjøpe inn middag fra Fjordland. Ikke bare er det enkelt, men jeg ser også en mulighet for å tilegne meg kunnskap om både produkter, ingredienser og næringsinnhold.

Jeg vet at blant annet mange eldre tyr til ferdigprodukter som Fjordland. Det kan være mange ulike årsaker til dette, men ofte er det mangel på appetitt eller at de ikke legger like mye tid i matlagingen når de må spise alene.

Denne uka har jeg ved hjelp av bildet på framsida av Fjordland-eskene prøvd å velge så sunt og variert som mulig (ut i fra de rettene som var på tilbud), uten å sjekke ingredienslista! Når uka er over skal jeg gå gjennom de ulike rettene for å se hvordan det ser ut ernæringsmessig. Er dette noe som kan anbefales til for eksempel eldre som sliter med Matlysten?

Svare på dette?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s