Om meg

11121891_10152758121891455_8510601007771470659_o


Andrea Østebø
27 år, ernæringsrådgiver og daglig leder av Optimal Livsstil

Jeg har en stor interesse for kosthold, helse og fysisk aktivitet. Høsten 2011 flyttet jeg til Oslo for å starte på en bachelor i ernæring. I løpet av de tre årene har jeg lært mye spennende om kroppen, og hva som skjer med maten når den blir spist. Nå som jeg er ferdig utdannet ønsker jeg å få brukt den kunnskapen jeg har opparbeidet meg til å hjelpe andre.

Jeg har så lenge jeg kan huske likt meg på kjøkkenet, enten det har gått i baking eller matlaging. Men det er ikke mange år siden jeg begynte å se på sammenhengen mellom et sunt kosthold og en god helse.

Jeg tror på et variert kosthold, uten for mye “fy-mat”. Alt med måte. Maten bør være sunn og næringsrik, enkel å tilberede, men ikke minst smake godt. Det å leve sunt skal være gøy og inspirerende, ikke krevende og umotiverende. Om man tvinger i seg grønne shaker med avsky, er hele poenget borte.

For meg er det like viktig å nå ut til mennesker som allerede har interessen for kosthold og trening, som det er å nå ut til dem som ikke har kommet helt i gang enda. Jeg motiveres stort av å inspirere og hjelpe andre mennesker.

Mitt mål er å motivere flere til å ta sunnere valg i hverdagen, og på denne måten bedre folks helse.